Sun Living, Explore New Spaces

Stam Campers is officieel merkdealer van Sun Living en officieel Rental Partner van Adria.

De Sun Living en Adria campers worden met één doel ontworpen en geproduceerd: optimale beleving met én van uw camper tijdens uw vakantie. Sun Living campers worden geproduceerd door Adria Mobil, één van Europa’s grootste en leidende recreatievoertuig producenten sinds 1965. Het aanbod van Sun Living is gecreëerd om betere voertuigen met een langere duurzaamheid te kunnen bieden, voor een scherpe prijs. En dat merkt u in gebruik: het is een modern en efficiënt ontwerp met slimme toepassingen. U kunt zorgeloos reizen, de campers zijn met de meeste aandacht en nieuwste technieken gebouwd. Daarnaast zijn de campers uitgebreid getest, en hebben ze een functionele uitrusting en zijn er vele opties mogelijk. De campers van Sun Living kenmerken zich door de prettige en praktische indelingen, de uitgebreide specificaties en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Adria positioneert zich iets hoger in de markt. Ook van Adria beschikt Stam Campers over een uitgebreide collectie campers, zowel voor de verhuur al verkoop.

Zorgeloosheid.

Adria en Sun Living campers staan voor betrouwbaarheid en een schat aan ervaring, een optimale garantie en een professioneel dealernetwerk.

Innovatie en comfort

Sun Living campers bieden u het allernieuwste op het gebied van ontwerp, innovatie en comfort voor een uitstekende prijs. Het zijn uitstekend geïsoleerde campers die u het hele jaar kunt gebruiken, dankzij de Truma en Alde verwarming. De campers zijn ontworpen met een slimme luchtstroomcirculatie voor meer comfort. De ruimte wordt optimaal benut en comfort en functionaliteit zijn gegarandeerd. Wilt u meer weten over Sun Living en Adria campers? We verwelkomen u graag in Dreumel.

Bekijk ons verkoopaanbod

Stam Campers

Zekerheden

 • prijs
  Messcherpe en transparante tarieven
 • vrij
  Grootste aanbod Midden-Nederland
 • camper
  Standaard uitgebreide en complete inventaris
 • chair-1219767
  Standaard met verstelbare campingstoelen en grote tafel
 • tv
  Standaard automatische schotel voor álle NL-zenders
 • park
  Gratis uw eigen auto parkeren op ons beveiligde terrein
 • img-321677
  Uitgebreide persoonlijke uitleg