Contact

Onze showroom is helaas voorlopig gesloten maar wij staan uiteraard nog steeds voor u klaar! We informeren u graag over de mogelijkheden van koop of huur en natuurlijk kunt u met uw overige campervragen ook gewoon bij ons terecht. Dit doen we telefonisch of per mail. Maar een videogesprek op Whatsapp behoort ook tot de mogelijkheden, daarvoor maken we graag een afspraak. Onze werkplaats is wel geopend maar we werken uitsluitend op afspraak.

In het Land van Maas en Waal tussen Nijmegen, Utrecht en Den Bosch, tegenover Tiel, zorgen we ervoor dat u altijd met een uitermate luxe camper in perfecte staat op reis gaat. Dreumel ligt in Midden Nederland, aan de N322, 20km van Den Bosch, 30km van Nijmegen en 7km fietsen vanaf Tiel en is vanaf de A2 en A15 uitermate goed te bereiken. Graag ontvangen wij u in Dreumel in onze 1300m2 grootte showroom. 

Inleveren van de huurcamper kan op vrijdag en zaterdag vanaf 08:00 uur tot uiterlijk 10:00 uur.

Contactformulier:
(nadat u op 'verzenden' heeft geklikt ontvangt u een bevestiging op het door u opgegeven mailadres. Gebeurd dit niet? Neem dan telefonisch contact met ons op of mail rechtstreeks naar info@stamcampers.nl)

Contactgegevens