Camper huren Utrecht

Een camper huren is een leuke manier om bijvoorbeeld Utrecht te verkennen

Een camper huren betekent dat u makkelijk op alle mooie plekjes in Utrecht kunt komen. Deze prachtige provincie heeft heel wat te bieden. Met ruim 200 historische plaatsen raakt u niet uitgekeken. De Domtoren biedt een fantastisch uitzicht over de stad Utrecht, maar ook een ritje langs de Loosdrechtse Plassen of over de Utrechtse Heuvelrug is zeker de moeite waard. Soms zijn de parkeerfaciliteiten in een dorp of stad beperkt zodat u even buiten de stadmoet staan. Maar in principe kunt u met een camper overal wel komen.

Verhuur van luxe campers met automaat

Wij hebben campers met automaat in de verhuur, want het schakelen wordt toch door menigeen als lastig ervaren. En mensen die eenmaal een camper huren met automaat, stappen heel zelden weer over naar een camper met een schakelbak. Dat zegt genoeg! Een camper huren ten opzichte van een caravan biedt nogal wat voordelen. Het is een huis op wielen die u naar ieder mooi plekje brengt aan de waterkant of in het bos. Onze compacte luxe campers zijn uitgerust met moderne faciliteiten. Voorzien van stroom en gas kunt er bijvoorbeeld koken, douchen, televisie kijken. Een ultieme gelegenheid voor een fijne vakantie in bijvoorbeeld Utrecht. De campers die wij te huur aanbieden zijn van gerenommeerde merken zoals Fiat, Bürstner, Adria en Sunlight. Het huren van een camper is een manier om Nederland te ontdekken op uw eigen manier. Het geeft u een gevoel van vrijheid, want u kunt zelf bepalen waar u naar toe rijdt. Wilt u een bezoekje brengen aan Maarsbergen of Soest? Het zijn allemaal steden in de provincie Utrecht die zeker de moeite waard zijn. Vergeet vooral niet een bezoekje te brengen aan Paleis Soestdijk. Een bezoek aan het paleis is een unieke ervaring. U kunt dwalen door de sprookjesachtige tuinen en in een aantal privé vertrekken van prins Bernhard en prinses Juliana een kijkje nemen.

Camper huren is voordeliger dan kopen

Een camper kopen is niet goedkoop. Denkt u maar eens aan de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud. Zeker als u maar een paar weken per jaar gebruik van maakt, is een camper huren een betere optie. Het gemak van onderweg zijn, met toch doorlopend al het mogelijke comfort om u heen, is voor veel mensen een doorslaggevende reden om onze verhuur opties beter te bekijken. Uiteraard bieden wij ook campers te koop aan tegen zeer scherpe prijzen. Bekijkt u maar eens ons ruime aanbod. De meest luxe camper in de verhuur van dit moment is wel de Bürstner Elegans 1840G automaat. Bent u in het bezit van een C-rijbewijs? Dan kunt u genieten van koninklijk reisgenot. Verder op onze website treft u een overzicht aan van onze huurprijzen. U ziet dat u ook met kleine groepen kunt reizen. Onze campers zijn uitgerust voor minimaal 2 en maximaal 5 personen. Hebt u een andere groepsgrootte? Neem dan eens contact met ons op, want niets is onmogelijk. Wij wensen u alvast een fijne campervakantie toe in Utrecht!

Bekijk ons verhuuraanbod

Stam Campers

Zekerheden

 • prijs
  Messcherpe en transparante tarieven
 • vrij
  Grootste aanbod Midden-Nederland
 • camper
  Standaard uitgebreide en complete inventaris
 • chair-1219767
  Standaard met verstelbare campingstoelen en grote tafel
 • tv
  Standaard automatische schotel voor álle NL-zenders
 • park
  Gratis uw eigen auto parkeren op ons beveiligde terrein
 • img-321677
  Uitgebreide persoonlijke uitleg