Camper huren Almere

Camper huren in Almere? Bekijk ons ruime aanbod

Een camper huren voor een vakantie in Almere is een goed idee. Dit vervoersmiddel brengt u op alle mooie plekken die deze stad te bieden heeft. De jonge stad is omringd met water en een prachtige natuur. Het is op de twee na grootste stad in de provincie Flevoland. Of het nu goed of slecht weer is, het maakt eigenlijk niet uit. In Almere hebt u eindeloos veel mogelijkheden om uw vakantie door te brengen. Wij bieden luxe campers te huur aan met automaat van topmerken zoals Adria, Bürstner en Sunlight. Onze huurprijzen zijn gunstig. Is uw vakantiebudget dit jaar iets aan de lage kant? Ook dan kunt u goed bij ons terecht.

Camper verhuur nodig? Reserveer direct

Campers huren stijgt in populariteit. Het is natuurlijk veel voordeliger dan kopen, zeker als u maar éénmaal per jaar op vakantie gaat. Onze camper verhuur verloopt dan ook uitstekend en wij vragen mensen altijd om tijdig te reserveren. Weet u al met hoeveel personen u op vakantie wilt gaan? Bekijk dan snel onze mogelijkheden en boek direct.Een camper huren betekent dat u overal naar toe kunt gaan. Almere is een goede optie maar Nederland heeft natuurlijk nog veel meer mooie plaatsen. Toch blijft Almere een bijzondere plek, omdat het onder het zeeniveau ligt tussen het Gooimeer, IJmeer en het Markermeer. Het Gooimeer is ontstaan in 1967 door de inpoldering van Zuid-Flevoland en maakt deel uit van de recreatieve Randmerenroute. De route is uitstekend bevaarbaar voor zowel zeilboten, motorboten en sloepen. U kunt de camper parkeren op een daarvoor bestemd terrein en een bootje huren. Een onvergetelijke belevenis.

Campers kunt u huren vanaf 1 week

Het huren van een camper kan van maart t/m oktober, want Almere heeft zowel in de herfst als in de lente en zomer heel wat moois te bieden. De campers kunt u huren vanaf 1 week en ze zijn all risk verzekerd. U kunt dus onbezorgd op pad. Wilt u uw auto achterlaten als u de camper ophaalt, dan stallen wij deze gratis voor u in een goed afgesloten en beveiligde pand. Naast kwaliteit staat service bij ons hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om u een fijne vakantie te bezorgen. In ons assortiment vindt u nu 24 spiksplinternieuwe compacte campers die u kunt huren. Neemt u maar eens een kijkje en surf verder op onze website. Hebt u vragen, neemt u gerust contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag geopend van 9.30 uur tot 17.00 uur. Ook zaterdag kunt u bij ons terecht: van 10.00 uur tot 16.00 uur. Hebt u geen tijd om langs te komen, vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Hebt u toevallig een leuke camper te koop gezien? Ook dan staan wij u graag te woord. Wij weten zeker dat wij u een leuke aanbieding kunnen doen. Wij heten u alvast van harte welkom.

Bekijk ons verhuuraanbod

Stam Campers

Zekerheden

 • prijs
  Messcherpe en transparante tarieven
 • vrij
  Grootste aanbod Midden-Nederland
 • camper
  Standaard uitgebreide en complete inventaris
 • chair-1219767
  Standaard met verstelbare campingstoelen en grote tafel
 • tv
  Standaard automatische schotel voor álle NL-zenders
 • park
  Gratis uw eigen auto parkeren op ons beveiligde terrein
 • img-321677
  Uitgebreide persoonlijke uitleg