Camper huren Amsterdam

Camper huren in Amsterdam? Onze messcherpe huurprijzen zullen u overtuigen

Een camper huren is een leuke manier om Noord-Holland te ontdekken en dan natuurlijk ook de stad Amsterdam te bezoeken. In onze hoofdstad en daarbuiten is altijd iets te beleven. Het is de grootste gemeente van Nederland en telt bijna 1 miljoen inwoners. In het centrum is het moeilijk parkeren, maar net buiten de stad zijn er volop mogelijkheden. U kunt verder gaan op de fiets of te voet. Overdag lekker slenteren door de stad, maar de nacht doorbrengen in de vrije natuur. Een combinatie die veel mensen aanspreekt. Wij zijn dealer van Adria en Sun Living, dat zijn dus twee topmerken in ons assortiment. Ze zijn nieuw en bieden veel extra’s zoals een fietsendrager, woonruimte-airco en nog veel meer. Informeert u maar eens naar alle opties en onze aantrekkelijke huurprijzen.

Camper huren zorgt voor een onvergetelijk avontuur

Een camper huren is het begin van een onvergetelijk avontuur. Kiest u als vakantiebestemming Noord-Holland, dan mag een bezoek aan Amsterdam niet ontbreken. De stad ademt een geheel eigen sfeer uit. Een plek waar vrijwel iedereen zich al snel ‘thuis’ voelt. Houdt u toch meer van rust en natuur? In Noord-Holland vindt u buiten de regio Amsterdam veel water, dijken, polders, duinen, natuurgebieden, bollenland en weideland. Verschillende vaarten en kanalen nodigen uit tot het maken van boot- of kanotochten. Wilt u met de camper naar de zee? Ga dan naar Egmond aan Zee. Het is een mooie badplaats met een maar liefst 8 km lang strand. Heerlijk als u met kinderen op vakantie gaat. Ze kunnen spelen en rennen naar hartenlust. Onze luxe campers zijn uitgerust met een grote luifel die u bescherming biedt tegen de zon. Zo kunt u een oogje in het zeil houden. En als het regent kunt u in de camper gezellig spelletjes doen. De grote tafel en luxe stoelen bieden volop ruimte.

Compacte campers te huur

Een compacte, luxe camper huren zorgt voor een prettig verblijf, of u nu kiest voor Amsterdam of een andere plaats in Noord-Holland. Als u weet met hoeveel personen u gaat en wanneer, dan kunt u met behulp van onze zoekfunctie een keuze maken. Wilt u liever persoonlijk geholpen worden, dan verzoeken wij u een bezoek te brengen aan onze showroom. Het beste kunt u even een afspraak maken. Wij maken dan voldoende tijd voor u vrij om alle campers die wij te huur aanbieden aan u te laten zien. Van alle modellen hebben wij meerdere identieke exemplaren beschikbaar. Verder op onze website kunt u alvast een voorproefje nemen.Wij zijn specialist in de verhuur van campers, maar u kunt deze ook bij ons kopen. Net zoals onze huurprijzen zijn ook onze koopprijzen zeer gunstig. Komt u maar eens kijken. U bepaalt welke camper er aan uw eisen en wensen voldoet. Wij begeleiden u graag en geven een eerlijk advies. Het is immers een duurzame investering en dan wilt u zeker een goede keuze maken. De juiste camper kopen is een kwestie van goed oriënteren. Wij nemen de tijd voor u!

Bekijk ons verhuuraanbod

Stam Campers

Zekerheden

 • prijs
  Messcherpe en transparante tarieven
 • vrij
  Grootste aanbod Midden-Nederland
 • camper
  Standaard uitgebreide en complete inventaris
 • chair-1219767
  Standaard met verstelbare campingstoelen en grote tafel
 • tv
  Standaard automatische schotel voor álle NL-zenders
 • park
  Gratis uw eigen auto parkeren op ons beveiligde terrein
 • img-321677
  Uitgebreide persoonlijke uitleg