Camper huren Den Haag

Camper huren in Den Haag? Kijk nu naar onze scherpe huurprijzen

Een camper huren en genieten van Den Haag en andere steden in Zuid-Holland? Campers huren is mogelijk voor iedereen met onze lage huurprijzen. Wij bieden u topmerken zoals Bürstner, Adria en Sunlight. Onze campers zijn luxe ingericht, want juist op vakantie wilt u genieten van comfort. Het hele jaar door hebt u het druk gehad en dan is het tijd om eens lekker uit te rusten en leuke dingen te gaan doen. En wat is dan leuker dan een campervakantie in onze mooie provincie Zuid-Holland? Begin met een bezoek aan Den Haag. In Den Haag vindt u veel camperplaatsen waar u de camper kunt parkeren en op de fiets of te voet de stad kunt gaan verkennen. Het is de hoofdstad van Zuid-Holland en met meer dan een half miljoen inwoners een drukke stad. Daarnaast is het ook een stad die veel wordt bezocht door toeristen. Paleis Huis ten Bosch, de Ridderzaal en Madurodam zijn trekpleisters. Madurodam ligt in Scheveningen. Dit miniatuurstadje geeft een duidelijk beeld van alle belangrijke gebouwen.

Luxe camper huren biedt veel voordelen

Met een luxe camper kunt u veel mooie plaatsen in Zuid-Holland makkelijk bereiken. Als u vanuit Den Haag even doorrijdt komt u in de buitenwijk Kijkduin. Het ligt in de duinen en aan het strand. Vier seizoenen per jaar is het een heerlijke plek om te vertoeven. In de winter kunt er heerlijk uitwaaien en ’s zomers genieten van de zon en de zee. Een camper huren biedt veel voordelen. U bent mobiel en kunt gaan en staan waar u wilt. Fiets meenemen? Dit kan. De campers die wij in de verhuur hebben zijn uitgerust met een fietsendrager. Op uw eigen fiets langs de boulevard van Scheveningen of door de duinen fietsen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Onze campers bieden nog veel meer extra’s, zoals TV/DVD, automatische schotel en CanalDigitaalabonnement, een grote luifel en een woonruimte-airco. Het hele jaar door kunt u genieten van een aangename binnentemperatuur.

Campers te huur én te koop in verschillende prijsklassen

In de lente trekken veel mensen erop uit met een camper. Een bezoek aan de Keukenhof, het fleurigste bloemenpark in Zuid-Holland, mag dan niet ontbreken. Zeker tuinliefhebbers kunnen daar behoorlijk wat inspiratie opdoen. Meer dan zeven miljoen bloemen wachten op u om ontdekt te worden. Maar ook de Bollenstreek, waar onze tulpen veelal vandaan komen, ligt in deze provincie. Het Bloemencorso dat plaatsvindt op de derde zaterdag van april, trekt jaarlijks duizenden bezoekers naar Zuid-Holland. U kunt erbij zijn! Een camper huren is zo gedaan! Eén telefoontje is al voldoende. Een camper kopen is een ander verhaal. De meeste mensen gaan overstag na een eerste campervakantie, want het vrijheidsgevoel is ongeëvenaard. Wij hebben campers te huur én te koop in verschillende prijsklassen. Surft u maar eens verder op onze website of maak een afspraak en kom naar onze showroom. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien. Graag tot ziens.

Bekijk ons verhuuraanbod

Stam Campers

Zekerheden

 • prijs
  Messcherpe en transparante tarieven
 • vrij
  Grootste aanbod Midden-Nederland
 • camper
  Standaard uitgebreide en complete inventaris
 • chair-1219767
  Standaard met verstelbare campingstoelen en grote tafel
 • tv
  Standaard automatische schotel voor álle NL-zenders
 • park
  Gratis uw eigen auto parkeren op ons beveiligde terrein
 • img-321677
  Uitgebreide persoonlijke uitleg