Camper huren Eindhoven

Camper huren in Eindhoven? Bekijk ons ruime aanbod

Camper huren in Eindhoven? U bent bij ons aan het juiste adres. Ons ruime aanbod bestaat uit campers van topmerken zoals Adria, Bürstner en Sunlight. Wij hebben verschillende modellen en types. Keuze volop! Ook de nieuwste modellen ontbreken niet in ons assortiment. U kunt een camper huren om bijvoorbeeld Eindhoven of andere plaatsen in de provincie Noord-Brabant op een geheel eigentijdse manier te ontdekken. Het is slechts een kwestie van sleutel omdraaien en wij zorgen voor de rest.

Luxe ingerichte campers huren met automaat

Een camper huren is natuurlijk een stuk goedkoper dan dat u er een gaat kopen. Zeker als u de camper slechts een aantal weken per jaar gebruikt. Verzekering, wegenbelasting, onderhoud en afschrijving zijn meestal een behoorlijke kostenpost. Een camper huren is dan een goed alternatief. U kunt onbekommerd van uw vakantie genieten met onze luxe ingerichte campers met automaat. Dit maakt voor u het rijden een stuk eenvoudiger. U kunt zich meer focussen op het rijden dan op het schakelen. Voor vertrek wassen wij nog even de auto, zodat u met een blinkende camper uw vakantie tegemoet kunt zien. De campers die wij te huur aanbieden zijn allemaal all risk verzekerd en in perfecte staat. Dit betekent dat deze technisch zijn nagekeken, zodat u met een gerust hart kunt vertrekken. Veilig op pad gaan met een camper is natuurlijk het belangrijkste. Ondanks dat u zelf voorzichtig rijdt, kunnen er altijd onverwachte zaken gebeuren. Daarom kunt u ook 24 uur per dag met onze persoonlijke hulplijn bellen.

Camper huren tegen een scherp tarief

Onze huurperiodes zijn van vrijdag tot vrijdag met 1.600 km per week vrij. Vanaf 3 weken zijn alle kilometers inclusief. Een camper huren tegen een scherp tarief? Het is dus mogelijk. Bekijkt u onze huurprijzen maar eens. U zult verrast zijn. In onze campers treft u veel extra’s, zoals onder andere een grote luifel, tafel, verstelbare stoelen, woonruimte-airco én een fietsendrager. Een fiets meenemen op vakantie zorgt ervoor dat u alle leuke plekken in Eindhoven of elders op uw gemak kunt ontdekken. U parkeert de camper net buiten de stad en gaat samen de stad in. Eindhoven heeft veel bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. De Sint-Catharinakerk is wel het mooiste rijksmonument met haar twee 73 meter tellende torens. Of bezoek de Genneper Watermolen in het stadsdeel Gestel. Met de fiets kunt u er makkelijk komen. Bent u uitgekeken, dan rijdt u met uw camper naar de volgende bestemming. Een camper huren of kopen heeft veel voordelen, maar het belangrijkste voordeel is wel de vrijheid die u ervaart. U bepaalt wat u gaat doen en waar u heen gaat. De camper zorgt voor een veilig en luxe verblijf. Als specialist in camperverhuur zijn wij u graag van dienst. Wilt u een camper kopen, kom dan eerst bij ons langs voordat u elders tekent. Wij hebben tal van campers te koop voor een heel gunstige prijs. Het zou jammer als u teveel betaalt! Maakt u maar eens een afspraak met ons. Wij geven u graag een geheel vrijblijvende rondleiding in onze moderne showroom in Dreumel, provincie Gelderland.

Bekijk ons verhuuraanbod

Stam Campers

Zekerheden

 • prijs
  Messcherpe en transparante tarieven
 • vrij
  Grootste aanbod Midden-Nederland
 • camper
  Standaard uitgebreide en complete inventaris
 • chair-1219767
  Standaard met verstelbare campingstoelen en grote tafel
 • tv
  Standaard automatische schotel voor álle NL-zenders
 • park
  Gratis uw eigen auto parkeren op ons beveiligde terrein
 • img-321677
  Uitgebreide persoonlijke uitleg