Camper huren Gelderland

Camper huren in Gelderland? Bezoek onze showroom in Dreumel

Een camper huren in Gelderland doet u natuurlijk bij ons. Wij bieden scherpe huurprijzen en hebben topmerken campers in ons assortiment, zoals Adria, Bürstner en Sunlight. In onze showroom in Dreumel, dichtbij Lienden en Nijmegen, kunt u onze luxe campers, voorzien van automaat, met eigen ogen bewonderen. Of u nu avontuurlijk alleen, romantisch met zijn tweeën of gezellig met het hele gezin op vakantie gaat, wij hebben dé camper voor u! Door de veelzijdigheid van diverse types en uitvoeringen is voor iedere huurder de juiste camper aanwezig.

Camper huren: kies een goede bedindeling

Het is afhankelijk van uw wensen welke camper u gaat huren. Natuurlijk speelt het aantal personen ook een belangrijk rol. Gebruikt u onze zoekfunctie op de website maar eens en sorteer op aantal personen, bedindeling, vertrekdatum en reisduur. U krijgt dan een scala aan mogelijkheden te zien. Weet u niet voor welke bedindeling u moet kiezen? Dan leggen wij u hieronder de verschillen uit. Een dwarsbed is gesitueerd in de breedte van de camper. Dit heeft een ruimtebesparend effect. Het is ook extra lang. Een prima slaapplek voor lange mensen! Enkele bedden zijn in de lengte geplaatste bedden met een open tussenstuk. Een Frans bed is ook een in de lengte geplaatst bed, maar dan met een afgerond voeteinde. En ten slotte is een Queens bed een geheel vrijstaand bed, meestal aan de achterzijde van de camper. Wij hopen dat u met deze informatie een goede keuze kunt maken, want een goede nachtrust is belangrijker dan u denkt. Niet goed slapen betekent dat u steeds vermoeid bent. Iedereen heeft het tegenwoordig druk, waardoor slapen erbij in kan schieten. Daarom is het juist belangrijk dat u tijdens uw vakantie goed slaapt, zodat u lekker uitgerust weer terugkomt.

Campers te huur van 2 tot en met 5 personen

Uiteraard hebben wij ook campers te koop, maar wilt u niet meteen overgaan tot aanschaf, dan kunt u het beste een camper huren. Op die manier kunt toch genieten van de vrijheid en onafhankelijkheid die een camper biedt. Wij hebben diverse modellen campers te huur, geschikt voor verschillende gezinssituaties van 2 tot en met 5 personen. Ze zijn alle luxe ingericht om u zo het ultieme vakantiegevoel te bezorgen. Kijkt u maar eens verder op onze website voor de verhuurmogelijkheden. U zult verrast zijn over de lage huurprijzen. Sommige mensen vinden het lastig om maanden van tevoren al een vakantiebestemming uit te kiezen. Probeer dan eens een campervakantie. Het geeft een stuk vrijheid en in één vakantie kunt genieten van strand, bergen, steden en cultuur. Misschien bevalt het wel zó goed dat u besluit om een camper te kopen. In ons assortiment treft u een ruim aanbod van campers, die wij te koop aanbieden. Het spreekt voor zich dat wij dit assortiment steeds aanvullen met de allernieuwste modellen. Kijk maar eens naar onze nieuwste modellen van Adria, Bürstner en Sunlight, die wij aanbieden tegen de beste prijs. Kom naar onze showroom in Dreumel, provincie Gelderland. Wij laten ze graag aan u zien. Tot ziens.

Bekijk ons verhuuraanbod

Stam Campers

Zekerheden

 • prijs
  Messcherpe en transparante tarieven
 • vrij
  Grootste aanbod Midden-Nederland
 • camper
  Standaard uitgebreide en complete inventaris
 • chair-1219767
  Standaard met verstelbare campingstoelen en grote tafel
 • tv
  Standaard automatische schotel voor álle NL-zenders
 • park
  Gratis uw eigen auto parkeren op ons beveiligde terrein
 • img-321677
  Uitgebreide persoonlijke uitleg