Over Stam Campers

Wij, Jan en Hendrien Stam, hebben Stam Campers in 2010 opgericht. Het idee om campers te gaan verhuren komt voort uit het feit dat wij zelf ooit met een camper op vakantie waren en dat wij dachten: maar dit kan beter. Completer en beter. Zo gezegd, zo gedaan. Het bedrijf werd gestart vanuit huis met zes campers in de aanvankelijke vloot. 

20240202-084033

Messcherpe prijzen

Wij zijn campers gaan verhuren op een manier die past bij hoe wij zelf ook graag een camper huren. Dat begint al bij het basisidee: het zorgeloos op vakantie gaan met een compleet uitgeruste camper. Maar ook met de nadruk op luxe, want dat wil je graag als je onderweg bent. Bij ons is dit alles samengevat in één scherpe en vaste prijs. Ook dit komt voort uit wat wij zelf wilden: weten waar je aan toe bent. Dat weten onze klanten dan ook bij ons. Helder, transparant en duidelijk. Dat is Stam Campers ten voeten uit.

Meer weten? Neem gerust even contact op.
dsc-1559-nw-1400-350

Veertig Campers

Gestaag groeide het bedrijf uit, met telkens weer nieuwe campers die wij aan onze vloot mochten toevoegen. In 2013 werd de ruimte om huis te krap en betrokken wij ons huidige pand. Inmiddels werken wij met twaalf personen, staan er ruim veertig verhuurcampers en hebben wij permanent nieuwe campers staan in onze showroom in Dreumel, nabij Tiel.

Bekijk ons verkoopaanbod
coral-xl-untitled-panorama1jpg-web-crop1

Zo nieuw mogelijk verhuren

Nog steeds staan wij vierkant achter de missie van destijds: zo nieuw en compleet mogelijk verhuren. Aan het eind van ieder seizoen gaan onze campers in de verkoop en beginnen we het nieuwe seizoen weer met een bijna geheel vernieuwd campergamma. Bij ons kiest u voor betrouwbaarheid en voor service, 24/7. Niet voor niets zijn wij exclusief Adria- en Sun Living-dealer voor Midden-Nederland. Voor Adria zijn wij zelfs één van de drie hoofddealers met ons Adria Experience Center. Heel graag tot ziens in Dreumel in het mooie Land van Maas en Waal. Dreumel ligt tussen Nijmegen, Utrecht en Den Bosch en tegenover Tiel. Vanaf de A2 en A15 zijn wij uitstekend te bereiken.

Bekijk ons verhuuraanbod

Stam Campers

Zekerheden

 • prijs
  Messcherpe en transparante tarieven
 • vrij
  Grootste aanbod Midden-Nederland
 • camper
  Standaard uitgebreide en complete inventaris
 • chair-1219767
  Standaard met verstelbare campingstoelen en grote tafel
 • tv
  Standaard automatische schotel voor álle NL-zenders
 • park
  Gratis uw eigen auto parkeren op ons beveiligde terrein
 • img-321677
  Uitgebreide persoonlijke uitleg
 • 24-7
  Persoonlijke helpdesk tijdens uw reis
 • Huisdieren en roken niet toegestaan