Camper huren Rotterdam

Camper huren in Rotterdam? Wij bieden flexibele mogelijkheden

Een camper huren betekent flexibiliteit en geeft een gevoel van vrijheid. Een weekje naar Rotterdam? U bent dan relatief goedkoop uit, maar u bent er toch even lekker tussen uit. In de havenstad is van alles te zien. Een bezoekje aan de Euromast, Wilhelminapier of Delfshaven is zeker de moeite waard. Rotterdam heeft volop camperplaatsen en vandaaruit kunt u uw ontdekkingsreis per fiets of te voet vervolgen. Wilt u weten of er een camper voor u beschikbaar is? Klik dan op het menu ‘beschikbaarheid’. U krijgt dan direct een jaaroverzicht te zien. De campers die wij te huur aanbieden zijn uitgerust met een fietsendrager. Natuurlijk kunt u in Rotterdam een fiets huren, maar uw eigen fiets meenemen is wel net zo prettig. Het is een drukke stad met veel smalle straten en dan is het handig als u een vertrouwd vervoersmiddel bij u heeft. Als u gaat fietsen zult u zich verbazen over de contrasten van de landschappen in Rotterdam en omstreken. U vindt de drukte in hartje centrum en de rust en stilte in de natuurgebieden. Tussen de Rhoon, de Oude Maas en Portland vindt u een prachtig natuur- en recreatiegebied.

Camper huren is een ideale manier om te reizen

Een camper huren is een ideale manier om een vakantie te vieren zoals u dit wilt. U bepaalt waar u heen reist en kunt stoppen daar waar het uitzicht geweldig is. Iedere dag weer kunt u ergens anders wakker worden en de wereld veroveren op uw manier. Kiest u voor Rotterdam of misschien wel voor een plek in het buitenland? Onze campers zijn luxe uitgerust, zodat u van alle gemakken bent voorzien. Ook voor een lange reis! Wij hebben luxe campers van topmerken in de verhuur. Wij hebben campers te huur met automaat uit onder andere de series Adria, Fiat, Sunlight en uiteraard mag Bürstner niet ontbreken! Onze huurprijzen zijn scherp, zodat ook mensen met een wat lager budget goed bij ons terecht kunnen. Wij laten u graag ervaren dat een ultieme campervakantie echt niet duur hoeft te zijn.

Vakantie vieren in Rotterdam

Hebt u geen zin om maanden van tevoren uw bestemming te bepalen? Probeer dan eens een campervakantie. Aangezien er veel reisbestemmingen zijn, is het goed om vooraf uit te zoeken wat u van een vakantie verwacht. Houdt u van de zee, cultuur, steden, natuur of wellicht een combinatie hiervan? Dan zijn er vele opties. Vakantie vieren in Rotterdam is altijd leuk! Het belangrijkste is nog dat u geniet van een vakantie met een groot gevoel van vrijheid. Als u enthousiast bent over uw vakantie, kunt u overwegen om een camper te kopen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Kijkt u maar eens welke campers wij te koop aanbieden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor elke portemonnee. Luxe en compacte campers voor iedereen! Hebt u vragen, neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Dreumel. Wij staan u graag te woord.

Bekijk ons verhuuraanbod

Stam Campers

Zekerheden

 • prijs
  Messcherpe en transparante tarieven
 • vrij
  Grootste aanbod Midden-Nederland
 • camper
  Standaard uitgebreide en complete inventaris
 • chair-1219767
  Standaard met verstelbare campingstoelen en grote tafel
 • tv
  Standaard automatische schotel voor álle NL-zenders
 • park
  Gratis uw eigen auto parkeren op ons beveiligde terrein
 • img-321677
  Uitgebreide persoonlijke uitleg