Camper huren Overijssel

Camper huren in Overijssel? Bekijkt u eens onze scherpe huurprijzen

Een camper huren in Overijssel hoeft zeker niet duur te zijn. Voorzien van alle luxe kunt u genieten van een fijne vakantie. Onze campers zijn voorzien van automaat die ervoor zorgt dat u een stuk prettiger rijdt. U hoeft alleen maar gas te geven en te remmen. Een ander voordeel van een automaat is dat de motor niet meer kan afslaan. Prettig als u lang in de file staat!

Camper huren biedt vrijheid en flexibiliteit

Op vakantie gaan met een camper biedt veel voordelen zoals vrijheid en flexibiliteit, maar toch aarzelen mensen om direct een camper te kopen. Weet u niet zeker of u deze vorm van vakantie vieren prettig vindt, dan kunt u een camper huren. Wij hebben verschillende campers te huur én te koop bijvoorbeeld Adria, Bürstner, Sunlight en Fiat. Het zijn allemaal topmerken. Komt u eens kijken in onze showroom. U bepaalt welke camper aan uw eisen en wensen voldoet. Wij begeleiden u graag en geven u een eerlijk advies. Een camper huren voor een vakantie in bijvoorbeeld Overijssel zorgt ervoor dat u toegang hebt tot alle belangrijke toeristische gebieden. U kunt rijden door waterrijke natuurgebieden, glooiende bossen en tal van mooie oude steden zoals Zwolle, Zutphen, Tiel, Kampen en Deventer. Deze Hanzesteden staan vol met monumentale panden uit vervlogen tijden en zijn stuk voor stuk de moeite van het bekijken waard. Hebt u genoeg gezien, dan rijdt u gewoon met uw camper naar de volgende locatie.

Luxe campers met fietsdrager

De luxe, compacte campers die wij in de verhuur of te koop aanbieden zijn uitgerust met een fietsdrager. Brengt u een bezoek aan een grote stad in Overijssel zoals Zwolle, dan kunt u net buiten de stad de camper parkeren en op de fiets uw ontdekkingsreis vervolgen. Breng eens een bezoek aan het Vrouwenhuis of Landgoed Anningahof. Het is een park met mooie beeldhouwkunst van verschillende kunstenaars. Een camper huren is een ideale manier op te reizen. Voor kinderen is het puur plezier. In plaats van vele uren op de achterbank vertoeven, kunnen ze nu een spelletje doen aan tafel of een hapje eten. Zowel jong als oud beleven plezier aan zo’n vakantie. Wilt u iedere morgen wakker worden met het geluid van zingende vogels en vervolgens ontbijten in de heerlijke ochtendzon? Gezamenlijk kunt u dan overleggen wat u die dag wilt gaan doen. En hebt u eenmaal de omgeving wel gezien, dan bepaalt u uw volgende plaats van bestemming en een nieuwe, mooie dag kan weer beginnen. Wilt u meer weten over één van onze campers die wij of te koop of te huur aanbieden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Of breng een bezoek aan onze moderne showroom in Dreumel. Maakt u van tevoren even een afspraak. Wij maken dan tijd vrij om u een rondleiding te geven. De koffie staat voor u klaar. Graag tot ziens.

Bekijk ons verhuuraanbod

Stam Campers

Zekerheden

 • prijs
  Messcherpe en transparante tarieven
 • vrij
  Grootste aanbod Midden-Nederland
 • camper
  Standaard uitgebreide en complete inventaris
 • chair-1219767
  Standaard met verstelbare campingstoelen en grote tafel
 • tv
  Standaard automatische schotel voor álle NL-zenders
 • park
  Gratis uw eigen auto parkeren op ons beveiligde terrein
 • img-321677
  Uitgebreide persoonlijke uitleg