Camper huren Flevoland

Camper huren in Flevoland? Bekijk onze luxe campers van Adria en Bürstner en Sunlight.

Camper huren en vakantie vieren in Flevoland? Het is een provincie die heel wat moois te bieden te heeft, want het wordt in het uiterste noorden begrensd door Friesland, in het noordoosten door Overijssel en in het westen door het Markermeer en het IJsselmeer. Met een camper kunt u genieten van zorgeloze mobiele vakantie. Wij staan klaar met volledige ondersteuning en vriendelijke service van ons team.

Luxe ingerichte campers te huur

Onze campers die u kunt huren zijn luxe ingericht en voorzien van alle praktische gemakken. Een goed bed, toilet/douche en kookmogelijkheden zorgen voor een prettig verblijf. Niet iedereen wil direct een camper kopen en daarom zijn onze verhuur mogelijkheden populair. U kunt een keuze maken uit topmerken zoals Adria, Sunlight en Bürstner. Ze worden met veel extra’s te huur aangeboden zoals een woonkamerairco, grote luifel, fietslift en nog veel meer opties. U leest het allemaal verder op onze website. Wij hebben een ruim, modern aanbod. U kunt campers huren voor 2 tot en met 5 personen. De huurperiode is van vrijdag tot vrijdag met 1.600 km per week vrij en al vanaf 3 weken zijn alle kilometers inclusief. Met duidelijk omschreven huurvoorwaarden en messcherpe huurprijzen gaat u met een goed gevoel op vakantie. Een goede start is het halve werk!

Een camper huren? Kom naar onze showroom

Hebt u weinig kennis van campers? Komt u dan eens langs in onze showroom. Samen met u bekijken wij wat het beste bij u past. Er zit er gegarandeerd één tussen die aansluit op uw wensen. Een camper huren betekent vooral vrijheid. U kunt overal naar toe gaan. Kiest u voor Flevoland? Dan maakt u een goede keuze. De ruimte die deze provincie biedt is uniek. Flevoland kent een grote verscheidenheid aan planten en dieren zoals de konikpaarden en heckrunderen. En voor wie graag wandelt of fietst, vindt in Flevoland een waar paradijs. De meeste campers zijn uitgerust met een fietsendrager, zodat het geen enkel probleem is dat u uw fiets meeneemt. U kunt dan makkelijker alle mooie plekjes ontdekken. Wij hebben compacte campers te huur die af fabriek luxe zijn uitgerust, maar wij bouwen al deze extra’s nog eens verder uit in onze werkplaats. Als verhuur specialist in campers weten wij wat mensen op prijs stellen. Afhankelijk van uw eisen en wensen kunt u nu dus uw eigen huis op wielen bij ons huren tegen scherpe huurprijzen. U kunt een camper ophalen met uw eigen auto, want u kunt deze achterlaten in onze beveiligde stalling. Het stallen is geheel gratis, want naast kwaliteit staat service bij ons hoog in het vaandel. Kortom: wij doen er alles aan om u een onvergetelijke vakantie in Flevoland te bezorgen.

Campers te koop tegen concurrerende prijzen

Overweegt u om een camper te kopen, ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben mooie campers te koop tegen concurrerende prijzen. Ook zonder inruil koopt u een camper tegen de beste prijs. Dus kijk eerst eens bij ons, voordat u ergens anders een koopcontract tekent. Hebt u vragen, neemt u gerust contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag geopend van 9.30 uur tot 17.00 uur. Ook zaterdag kunt u bij ons terecht: van 10.00 uur tot 16.00 uur. Hebt u geen tijd om langs te komen, vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bekijk ons verhuuraanbod

Stam Campers

Zekerheden

 • prijs
  Messcherpe en transparante tarieven
 • vrij
  Grootste aanbod Midden-Nederland
 • camper
  Standaard uitgebreide en complete inventaris
 • chair-1219767
  Standaard met verstelbare campingstoelen en grote tafel
 • tv
  Standaard automatische schotel voor álle NL-zenders
 • park
  Gratis uw eigen auto parkeren op ons beveiligde terrein
 • img-321677
  Uitgebreide persoonlijke uitleg