Camper huren Breda

Camper huren in Breda? Wij bieden de beste prijzen

Een camper huren en een luxe vakantie houden in Bredaen omgeving? Even helemaal terug naar de rust en de natuur, puur genieten van uw partner en van de omgeving? Dan kunt u een keuze maken uit één van onze luxe campers met automaat van gerenommeerde merken zoals Sunlight, Bürstner of Adria. Met behulp van onze comfortabele campers én scherpe huurprijzen beleeft u de vakantie van uw leven in Noord-Brabant!

Breda en Tilburg biedt volop vertier voor jong en oud

Wilt u eens iets anders dan een traditionele vakantie in een hotel in een warm land of een huisje huren op één van de vele bungalowparken in Nederland? Overweegt u dan eens om een camper te huren en er op uit gaan in Noord-Brabant. Er zijn veel steden die een hoop te bieden hebben zoals Breda en Tilburg. Voor zowel jong als oud is er volop vertier. Een camper huren is een leuke en makkelijke manier om door een land te reizen. Zulke vakanties zijn zeer geschikt voor het reizen met familie en vrienden. Een camper kopen is een behoorlijke investering en als u er nog geen ervaring mee heeft is het gebruikmaken van onze verhuuropties een goed alternatief. Soms, als u toch zeker weet dat u een camper wilt kopen, kan huren een geweldige manier zijn om te zien wat u precies wilt. Kortom: welke eisen stelt u aan een camper? Het zorgt ervoor dat u een juiste keuze maakt.

Camper huren om Noord-Brabant te ontdekken

Steeds meer mensen kiezen voor een vakantiebestemming in eigen land. Noord-Brabant is de provincie van de gezelligheid! Er zijn veel bezienswaardigheden. Wie kent nu niet De Efteling of het Nationaal Park De Biesbosch, maar er is nog meer. Binnen de oude stadskern van Breda zijn een paar oude pareltjes bewaard gebleven. Het kasteel van Breda wat midden in het centrum staat, is daar een goed voorbeeld van. Maar er zijn ook veel fiets- en wandelroutes te vinden. Sommige voeren u langs authentieke ijsboerderijen en knusse cafeetjes. Die afwisseling maakt van Noord-Brabant een bestemming met oneindig veel mogelijkheden waarin voor een ieder iets leuks te vinden is. Al onze campers zijn uitgerust met een fietsendrager. U kunt dan ook uw eigen fiets meenemen en op ontdekkingsreis gaan. Een onbezorgde vakantie en vrijheid beleeft u in een camper, of u nu naar Breda, Tilburg of een andere plek gaat. U gaat kamperen, maar toch ook weer niet. Het grote voordeel van het op reis gaan met een camper is dat u in principe geen camping nodig hebt. Om te overnachten kunt u gebruikmaken van de goedkopere camperplaatsen. Neemt u maar eens contact met ons op voor een onvergetelijke reis. U kunt alvast kijken naar de beschikbaarheid en welke luxe camper u zou willen reserveren. Verder zijn wij u graag van dienst. Graag tot ziens.

Bekijk ons verhuuraanbod

Stam Campers

Zekerheden

 • prijs
  Messcherpe en transparante tarieven
 • vrij
  Grootste aanbod Midden-Nederland
 • camper
  Standaard uitgebreide en complete inventaris
 • chair-1219767
  Standaard met verstelbare campingstoelen en grote tafel
 • tv
  Standaard automatische schotel voor álle NL-zenders
 • park
  Gratis uw eigen auto parkeren op ons beveiligde terrein
 • img-321677
  Uitgebreide persoonlijke uitleg