Camper huren Duitsland

Camper huren voor een reis door Duitsland? Wij hebben luxe campers met automaat

Een camper huren is een perfect vervoermiddel voor een vakantie in Duitsland. Wij hanteren scherpe huurprijzen, zodat een rondreis door dit mooie buurland voor iedereen betaalbaar is. U kunt rijden van de bruisende stad Berlijn tot het prachtige Zwarte Woud. Campers zijn ideaal voor gezinnen die houden van het buitenleven. En in Duitsland kunt u heerlijk wandelen, fietsen, kanoën of genieten van de natuur. Een fijn vakantieland en toch lekker dicht bij huis.

Met een luxe camper naar de volgende bestemming

In een luxe camper kunt u gaan en staan waar u wilt. Hebt u een mooi plekje gevonden, dan blijft u daar een paar dagen. Bent u uitgekeken? U trekt de deur achter u dicht en rijdt naar de volgende bestemming. Het is makkelijk om van tevoren een route uit te stippelen, maar niet noodzakelijk. Houdt u echter wel de camperplaatsen in de gaten, want u mag niet overal overnachten. Altijd handig om een kampeergids bij de hand te hebben; de camper- en campinggidsen van Acsi liggen voor u klaar in de camper. In ons assortiment bieden wij diverse merken campers te huur en te koop aan zoals Adria, Sunlight en Bürstner. Het zijn allemaal topmerken die garant staan voor kwaliteit. In een camper bent u altijd onderweg, het geeft u een groot gevoel van vrijheid, maar toch alle luxe en comfort van thuis. In onze wagens kunt u veel bagage kwijt en zelfs uw fiets kan mee. Gaat u naar een stad als Berlijn, dan parkeert u de camper net buiten de stad en gaat u op de fiets verder.

Camper met automaat huren? Ontdek de mooiste plekjes in Duitsland

U zult met een luxe en compacte camper veel meer mooie plekjes in Duitsland ontdekken dan wanneer u kiest voor een andere kampeervakantie. Met een andere kampeervakantie bedoelen wij bijvoorbeeld een tent of een stacaravan. Door een camper te huren bent u een stuk mobieler en bevalt het u niet, dan hoeft u uw vakantie niet ‘uit te zitten’. U gaat gewoon op zoek naar een leuke locatie. Duitsland heeft wat dat betreft veel te bieden. Langs de Moezel en de Eifel vindt u veel camperplaatsen met goede voorzieningen. U kunt er bijvoorbeeld schoon water halen, vuil water lozen of het toilet reinigen. In onze volledig toegeruste werkplaats worden alle campers die wij in de verhuur hebben perfect onderhouden. Voordat u vertrekt krijgt u vanzelfsprekend in alle rust een grondige uitleg over de door u gehuurde camper. Hebt u vragen, stelt u ze dan gerust. Zeker als u voor de eerste keer met een camper gaat rijden, wilt u goed voorbereid zijn. En hebt u wensen? Laat het ons weten, want dát is onze drijfveer. Sommige mensen besluiten na het huren van een camper er één te kopen. Ook dan zijn wij u graag behulpzaam. Zelfs Duitsers kunnen niet op tegen onze concurrerende prijzen. Een bezoek aan onze showroom is daarom beslist de moeite waard. Wij zijn gevestigd in Dreumel in het Land van Maas en Waal. Het is dé plek waar uw dromen werkelijkheid kunnen worden! Wij ontvangen u graag. Maakt u maar eens een afspraak.

Bekijk ons verhuuraanbod

Stam Campers

Zekerheden

 • prijs
  Messcherpe en transparante tarieven
 • vrij
  Grootste aanbod Midden-Nederland
 • camper
  Standaard uitgebreide en complete inventaris
 • chair-1219767
  Standaard met verstelbare campingstoelen en grote tafel
 • tv
  Standaard automatische schotel voor álle NL-zenders
 • park
  Gratis uw eigen auto parkeren op ons beveiligde terrein
 • img-321677
  Uitgebreide persoonlijke uitleg