Adria Supersonic – een nieuw topmodel op Mercedes Sprinter.

NU TE ZIEN IN DE SHOWROOM VAN STAM CAMPERS IN DREUMEL

Adria heeft een nieuw topmodel ontwikkeld: de Supersonic. Gebouwd op basis van de Mercedes Sprinter, een uitstekende keuze voor een moderne en luxueuze integraal camper.

Supersonic - Ontwerp: nieuw elegant ontwerp; verfijnd en tijdloos.
Opvallend nieuw ontwerp met pure lijnen en een aerodynamische stijl. De herkenbare Adria uitstraling met zilver aluminium exterieur integreert naadloos met het Mercedes-Benz basisvoertuig. Brede toegangsdeur (650 mm) met verborgen scharnieren, 2-puntsverrendeling, getint raam en opbergvakken. Exlusieve grill voor met HELLA dagrijverlichting en Bi-LED mistlampen en statische bochtenfunctie. Elektrisch bedienbare en verwarmde groothoek spiegels. Stijlvol gevormde achterwand met luchtgeleider profielen, achteruitrij camera en multifunctionele HELLA LED verlichting.

Supersonic - Prestatie: ontworpen om iedere dag te presteren
Met hoogwaardige precisie ontworpen voor tijdloze prestaties, veiligheid en gebruiksvriendelijke kenmerken. De nieuwste motortechnologie en prestaties van Mercedes-Benz, voor moeiteloze koppel en rijplezier.

Supersonic - Innovatie: nieuwe comfortabele leef-oplossingen rondom.
Eigentijdse open salon met lage scheidingswand en L-dinette of face-to-face zitgroep. De zittingen zijn voorzien van een nieuwe stijl stiksel. Een innovatieve keuken met meer ruimte en de beste apparatuur. Luxe slaapkamermet elektrisch verstelbaar, centraal geplaatst, tweepersoonsbed (150x195cm) of twee enkele bedden (205x83cm) met lattebodem en luxe comfortabele matrassen. Royale luxe doucheruimte met kwaliteitsgarnituur, verlichting en opbergruimte. Een vlakke vloer met daaronder ruimte voor isolatie, uw persoonlijke spullen en geïntegreerde functies. Slimme verlichting met spot, LED en indirecte verlichting in alle leeftuimtes. Digitaal Adria bedieningspaneel voor een eenvoudige bediening van de verlichting en belangrijkste hulpmiddelen. Adria MACH smart control mobiele app beschikbaar.

Supersonic - Ervaring: een ongeëvenaarde en compromisloze rij- en leefervaring 

Kom de Adria Supersonic 780SL bewonderen in onze showroom. We verwelkomen u graag!

Meer info
supersonic-ontwerp
supersonic-prestatie
supersonic-lux7376-klein
supersonic-innovatie
supersonic-ervaring

Stam Campers

Zekerheden