Contact

Stam Campers is uw camperspecialist van de merken Adria, Sun Living en Sunlight in Dreumel, in het Land van Maas en Waal, tegenover Tiel. Wij staan dagelijks voor u klaar met goed en eerlijk advies bij het kopen of huren van de bij u best passende camper. Wij vinden het belangrijk dat uw reizen een onvergetelijke ervaring zullen zijn waarbij plezier, ontspanning en comfort centraal staan. Daarom hebben wij een breed assortiment campers, van o.a. de merken Adria, Sun Living en Sunlight voor u gepresenteerd. Alleen zo kunt u een gefundeerde keuze maken passend bij uw wensen.

Stam Campers in Dreumel
In het Land van Maas en Waal tussen Nijmegen, Utrecht en Den Bosch, tegenover Tiel, zorgen we ervoor dat u altijd met een uitermate luxe camper in perfecte staat op reis gaat. Dreumel ligt in Midden Nederland, 20km van Den Bosch, 30km van Nijmegen en 7km fietsen vanaf Tiel en is vanaf de A2 en A15 uitermate goed te bereiken. Graag ontvangen wij u in Dreumel in onze 1300m2 grootte showroom.Routebeschrijving

Contactformulier

Bedankt voor uw interesse. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.


Reserveer uw afspraak


Wilt u meer informatie over reizen en het huren van een camper, wilt u kennis komen maken of wilt u zich laten inspireren door het aanbod in onze showroom? U bent van harte welkom.

Bij Stam Campers werken we zorgvuldig, met aandacht voor u als klant. Daarom is het fijn om hier voldoende tijd voor te reserveren. Maak daarom een afspraak dan houden we rekening met uw komst.

Camper na uw reis weer inleveren
Het inleveren van uw camper na uw huurperiode kan op vrijdag en zaterdag tussen 08:00 en 10:00 uur.

Bel +31 (0)487-573 777 om een afspraak te maken. We zien ernaar uit u te verwelkomen!

Het team van Stam Campers staat voor u klaar.