Een Adria Coral kopen of huren staat garant voor een luxe vakantie

Adria is één van de Europese marktleiders op het gebied van campers. De Adria Coral is een prachtige, camper met veel extra opties. De camper is uitgerust met onder andere centrale verwarming, verduisteringscabine, vaste schoonwatertank en nog veel meer luxe accessoires. Het is één van de beste en mooiste campers die u kunt huren of kopen. Wij bieden u de scherpste prijs!

Adria Coral Plus S670SL automaat te koop

In onze showroom in Dreumel kunt u de Adria Coral Plus S670SL met eigen ogen bewonderen. Uiteraard bieden wij nog veel meer campers uit de Coral-serie te huur én te koop aan. Het huren van een camper is populair, omdat veel mensen maar éénmaal per jaar op vakantie gaan. Dit betekent dat u kunt genieten van het comfort van een campervakantie, maar geen vaste kosten heeft zoals verzekering, wegenbelasting, stalling en onderhoud.

Veel mensen kiezen voor een camper van Adria, omdat dit nu eenmaal een topmerk is. Niet voor niets worden deze campers regelmatig genomineerd en zijn ze prijswinnend bij de Camper en Caravan van het Jaar verkiezingen. Ze bieden luxe en praktisch comfort, maar zijn daarnaast ook veilig en betrouwbaar. Een breed aanbod, gevarieerde indelingen en de juiste opties zorgen ervoor dat deze campers aan vele wensen kunnen voldoen. Aan alles is gedacht en daarmee bent u trotse huurder of eigenaar van een compleet mobiel huis. Er is zelfs een Adria Caravan Club van en voor bezitters van een Adria kampeermiddel (caravan of camper). Gezamenlijk worden er talrijke activiteiten ondernomen.

Adria Coral Plus S670SL automaat biedt veel luxe

Hebt u nog niet eerder gekozen voor een campervakantie? Dan kunt u het beste eerst een camper huren. U kunt dan op uw gemak ontdekken of zulke vakanties iets voor u zijn. Het is heel anders dan dat u naar een hotel gaat, maar ook anders dan met een caravan, boot of tent. Het is comfortabeler en biedt veel meer vrijheid. Wanneer u reist met een Adria Coral Plus S670SL bent u omgeven door luxe. Of het nu gaat om koken, douchen of slapen, u krijgt het beste! Misschien nog wel beter dan thuis.

Wij verkopen & verhuren ook andere moderne campers

De voornaamste reden waarom mensen kiezen voor het huren of kopen van een camper is het gevoel van vrijheid. Als u wilt vertrekken is het een zaak van sleutel omdraaien en gaan. Als het ergens slecht weer is, rijdt u naar een andere plaats. Daarbij komt nog dat de meeste camperplaatsen geen aankomst- en vertrektijden hanteren waardoor u zeer ontspannen kunt reizen. Wij hebben een groot assortiment campers te koop en te huur. U kunt hierbij denken aan andere modellen van Adria, zoals de Adria S690SC en de Adria Compact SL, maar we hebben ook campers te koop van Sun Living, Burstner en dé Sunlight camper. Allemaal gerenommeerde campers, waarmee u zonder zorgen van een heerlijke vakantie kunt genieten. Of u nu een camper te koop zoekt of wilt huren, wij kunnen u uitstekend adviseren.

Zorgeloos huren is een mogelijkheid die wij bieden. Daarbij huurt u onder duidelijke voorwaarden. Onze huurvoorwaarden kunt u downloaden en rustig doorlezen. Hebt u vragen of één van onze huuropties of overweegt u bijvoorbeeld om een Adria Coral Plus S670SL, een Adria Coral Plus S690SC of andere camper te kopen? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.